Keď rozum prestane pracovať: Aj v týchto hrách chceli novinári battle royale

FIFA Battle Royale
So žánrom battle royale sa doslova roztrhlo vrece. Žánru dominujú Fortnite a PUBG, ale to nezastavilo iných vývojárov, aby s ním experimentovali. Problém však nastane, keď sa o režim začnú zaujímať novinári, ktorých skúsenosti s hrami sú totožné so skúsenosťami vášho spolužiaka zo strednej, ktorý vás po 10 rokoch pozve na kafé s ponukou na „podnikanie“.

Áno, sledovať originálne myšlienky niektorých zahraničných publicistov môže byť vskutku zábavné. Ruku na srdce, viete si predstaviť, že by FIFA bola battle royale? Niekto áno.

Rocket League

Keď už sme spomenuli ten futbal, pristavme sa pri ňom. Áno, niekto si skutočne predstavuje, že by Rocket League – neškodný futbal s autíčkami vhodný aj pre tých najmenších – mohol obsahovať battle royale mód. Takže z pomerne nevinnej a zábavnej hry spravíme GTA plné vybuchujúcich áut na štadióne.

OnRush

To však nie je jediná závodná hra, v ktorej by publicisti videli battle royale. Celé sa to dá posunúť do ešte väčších extrémov, keď skúsite spojiť čisto závodnú hru s battle royale. V hre sa nachádza režim Takedowns, ktorý je podobný tomu v Burnoute, a ide tu o vybúranie čo najväčšieho množstva súperov. Ale nikto nemá jeden život. Je to závod, kde máte za stanovený čas spáchať čo najväčšiu deštrukciu. A vôbec, keby závody boli battle royale, všetci sa pozabíjajú ešte pred štartom. *BZZZZZZZ*

Assassin’s Creed

O stave multiplayeru v Assassin’s Creed by sme mohli diskutovať dlho. Zatiaľ čo niektorí mali to šťastie ho hrať a odohrali v ňom hoci aj stovky hodín, iní to šťastie nemali a v našej redakcii poznáme multiplayer maximálne tak z počutia alebo videnia. Vraj by mu prospelo, keby doň pribudlo battle royale? My si ale myslíme, že snaha kopírovať Fortnite a zasadiť to do minulosti tu už je. Všakže, Battlefield?

Counter-Strike: Global Offensive

Spojte Counter-Strike a PUBG a dostanete…. PUBG. Na malej mape. Ktorú pozná každý a hemží sa to tam kopou rusákov a neustálym cyka-blyatovaním vo voice chate. Toto chceme? Vážne?

Dark Souls

You Died, You Died, You Died a autorovi tohto nápadu odumreli mozgové bunky zrejme tiež. Rád by som obnovil svoju vieru v Humanity, ale keď vidím takéto nápady, tak sa mi to dá len ťažko. Človeku stačí, že umiera už len v singleplayeri! Mimochodom, v týchto dňoch recenzujeme čerstvo vydaný Remaster, ale asi to chvíľu potrvá. V princípe, za dve hodiny hrania sme sa nikam neposunuli. Tí, ktorí ste Souls hrali, viete o čom hovorím.

You Died

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Adam píše:

    „Multiplayer, ktorý v Assassin’s Creed reálne nikdy nikto nehral, by vraj mohol byť zachránený pomocou battle royale.“
    Nikto ako nikto 🙂 Ja som mal na ňom nahratých cez 5000 hodín

  1. 28. júna 2018

    […] ODPORÚČAME: Keď rozum prestane pracovať: Aj v týchto hrách chceli novinári battle royale […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *