Microsoft oznámil Gears POP!, Gears Tactics a Gears of War 5

Gears of War 5
Namiesto očakávaného jedného si Microsoft prichystal na E3 hneď tri ohlásenia spojené so sériou Gears of War. Zahŕňa to novú konzolovú hru, novú mobilnú hru a novú real-time stratégiu pre PC.

Prvou novinkou bola práve mobilná hra Gears POP!, ktorú vyvíja štúdio The Coalition v spolupráci s Funko, tvorcami obľúbených figúrok. Pôjde teda o hru s roztomilou grafikou, kde majú postavičky veľké hlavy. Titul má vyjsť v roku 2019 pre iPhone a mobily s Androidom.

Sekunduje tomu ohlásenie novej hry Gears: Tactics. V tomto prípade ide o počítačovú real-time stratégiu kombinujúcou pohľad zvrchu a pohľad nad nad plecom pri streľbe. Nevyhneme sa náročnosti ani veľkým boss fightom. Titul sa odohráva 12 rokov pred prvým Gears of War a vyjde čisto na počítače.

Finálnym ohlásením je Gears of War 5, ktorého vydanie je naplánované na rok 2019 pre Xbox One a Windows 10. Hra bude nadväzovať na predošlú časť. Tentoraz ale budeme sledovať príbeh Kait, ktorá sa vydala na záchrannú misiu do dediny, ale tam dôjde k náhlemu zvratu udalostí, ktorý zmení všetko k horšiemu. Hra pobeží v 4K 60fps s HDR podporou a v deň vydania bude dostupná cez Xbox Game Pass.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Danny píše:

    Jeje když sem spatřil logo gearsu a pak sem viděl gears POP v napitým stavu sem se nervama trochu smal co to kurva je za 5 dil tak sem se lekl a naštěsti dopadl opravdovej díl 😀

  2. StriderCZ píše:

    Taky jsem si ze začátku říkal: Co to ku*va má znamenat….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *