Bohemia Interactive predstavila novú Xbox exkluzivitu Vigor

Vigor
Po tom, čo bola stredná Európa zničená jadrovou vojnou, začal sa neľútostný boj o prežitie. Tí, čo zostali, mali na výber. Buď sa presťahujú na juh, do Afriky, alebo na sever, do Nórska. Naše hlavné postavy si zvolili druhú cestu. A presne tam sa začína príbeh novej Xbox exkluzivity Vigor od Bohemia Interactive.

Vigor sa odohráva v post-apokalyptickom Nórsku, v lokalite Grøntheim Valley, a celkom zaujímavo kombinuje žánre Battle Royale a Survival. Na mape sa nachádza 13 hráčov a všetci budú bojovať o prežitie. Ako sa ale k tejto úlohe postavia, závisí len a iba od hráčovej povahy. To, že sa na serveri môže nachádzať ešte ďalších 12 hráčov, neznamená, že ich musíte automaticky zabiť, akonáhle ich uvidíte. PvP súboje sú tak čisto dobrovoľné.

Prioritu tu predstavuje rozvíjanie svojho vlastného úkrytu a vylepšovanie výbavy tým, že budete hľadať a získavať potrebné materiály. Tie môžete získavať vo svete, z crate dropov alebo rozmontovaním svojej existujúcej výbavy, z ktorej získate určité komponenty. Totiž, na vytvorenie novej výbavy nestačí mať len kopu rozložených zbraní. Dôležitú rolu v tom hrajú Blueprinty, teda technické nákresy a vy na ich zhotovenie budete potrebovať rôzne položky. A áno, súvisí s tým aj crafting. Všetky komponenty sa defaultne ukrývajú do batohu, ale pozor – ak zomriete, o svoju výbavu prídete.

Takže, aby sme si to zhrnuli: Open-world, Multiplayer, Survival, Crafting, Battle Royale. To všetko je Vigor, ktorý vychádza exkluzívne toto leto v Xbox Game Preview.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *