Ghost Recon: Wildlands dostal druhú crossover misiu, tentoraz s Rainbow Six

Ghost Recon Wildlands
Nielen, že sa hráči Ghost Recon: Wildlands v rámci nového updatu dočkali režimu permadeath, ale ešte dostali novú crossover misiu. Kým v prvej sme stretli Sama Fishera, v tejto druhej spoja duchovia sily s dúhovou šestkou.

Špeciálna crossover misia, v ktorej stretneme Team Rainbow, je súčasťou aktualizácie Special Operation 2. Viac detailov o tejto misii nám už v sprievodnom traileri povie Valkyrie. Jedna z operátoriek, Caveira zmizla bez stopy v Bolívii a je treba ju vypátrať, čomu pomôže nielen oddiel Ghost Recon, ale aj operátorka Twitch, ktorá je už v krajine pripravená pomôcť čo najrýchlejšie. Okrem špeciálnej crossover misie je v hre dostupný nový Rainbow Six Siege Pack, ktorý obsahuje viacero itemov. Konkrétne Caveira CQC, Caveira emote, zbrane a kozmetické itemy. V pláne je aj sedem nových ikon a vyše 100 nových položiek v battle crates v režime Ghost War. Do režimu tiež pribudnú dva nové classy – Surgeon a Toxic.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *