Microsoft ohlásil biely Xbox One X a biely Xbox Elite Controller

Xbox One X Robot White Accessories
Presne ako sme čakali, Microsoft dnes skutočne predstavil hardvérové novinky vrátane aktualizovaného Xbox Elite Controlleru so 120€ cenovkou.

Napriek očakávaniam sa ale jedná iba o nové farebné prevedenie a nie o druhú generáciu ovládača. Čiernobiela verzia ovládača je tak po hardvérovej stránke totožná s pôvodnou, ktorú Microsoft začal predávať ešte v roku 2015. Naďalej tak absentuje podpora Bluetooth pre prepojenie s Windows 10 PC. Takisto sa nezmenil ani obsah balenia, namiesto vstavanej batérie alebo Play & Charge Kitu môžu hráči očakávať dvojicu Duracell batérií a 2,7-metrový kábel pre prípady, že by batériám dochádzala šťava. Cena bola stanovená na 119,99€ a do predaja bude uvedený 16. októbra/října 2018.

Spoločnosť ďalej predstavila nový Xbox One X 1TB v špeciálnej Robot White edícii. Jedná sa vlastne o podobné farebné prevedenie, aké má Xbox One X a teraz aj Xbox Elite ovládač. Konzola bude predávaná ako súčasť Fallout 76 bundlu, ktorý tiež obsahuje biely bezdrôtový ovládač. Súčasťou balenia bude kód na stiahnutie hry s podporou 4K HDR do Xbox One X. Konzola bude dostupná v USA exkluzívne cez Microsoft Store a Gamestop za cenu 500 dolárov, avšak s konzolou môžeme rátať aj vo zvyšku sveta. Predávať sa začne 14. novembra/listopadu 2018 a hráči, ktorí si predobjednajú konzolu, dostanú predbežný prístup k Fallout 76 B.E.T.A. programu.

Xbox One X Robot White Special Edition Fallout 76 Bundle

Treťou a zároveň poslednou novinkou dnešného dňa je nový Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp Pro Performance Gaming Audio System headset pre Xbox. Turtle Beach na základe spätnej väzby vylepšil svoj populárny Elite Pro headset a obohatil ho o jednoduchý ciferníkový ovládač Elite SuperAmp. Okrem toho využíva mobilnú aplikáciu s detailnými možnosťami customizácie. Je tiež ideálna pre headsety Windows Sonic. Samotné slúchadlá majú kovovú konštrukciu, 50mm Nanoclear drivery, pamäťovú penu AeroFit na ušnicách a odnímateľný mikrofón TruSpeak s vysokou citlivosťou. Dizajn bol navrhnutý tak, aby sa dali slúchadlá používať v tandeme s ProSpecs okuliarmi. Headset bude dostupný v Severnej Amerike za 249 dolárov od 16. septembra/září. V Európe sa začne predávať 8. októbra/října.

Turtle Beach Elite Pro 2 SuperAmp for Xbox One

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Bílo černá kombinace je prostě sexy. Škoda, že se neprodával tento Xbox v době kdy jsem kupoval XOX…

  2. Jazdec Apokalypsy píše:

    Ten biely Elite Controller musím mať 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *