Injustice sa pripomína exkluzívnou edíciou Galaxy S7 edge

Galaxy S7 edge Injustice Edition Box

Obľúbená bojovka Injustice, ktorá je v podstate taký Mortal Kombat so superhrdinami DC, je tu s nami už tri roky! Neznamená to ale, že by sa hra dostala do spätnej kompatibility, aj keď by to bolo určite potešujúce. Znamená to však, že tvorcovia oslavujú a spolu s nimi oslavuje aj Samsung. Ten si totiž nenechal ujsť príležitosť a vytvoril špeciálnu edíciu Galaxy S7 edge, ktorá sa nesie práve v duchu toho najlepšieho DC superhrdinu (neukameňujte ma) – Batmana.

Galaxy S7 edge „Injustice Edition“ sa po stránke hardvéru nijak neodlišuje od bežného modelu a jediné zmeny tak nastali len vo vzhľade, systéme a obsahu balenia. Vonkajší vzhľad telefónu sa nesie v duchu čiernej a zlatej farby, pričom zlatý rámček možno nájsť okolo Home Buttonu. Na zadnom strane sa potom pod sklom ukrýva Batmanovo logo, opäť v zlatej farbe. Android bol v telefóne upravený tak, že základným wallpaperom je logo Batmana na šedomodrom pozadí s tým, že niektoré prvky prostredia sú futuristické a obsahujú zlaté prvky.

Galaxy S7 edge Injustice Edition

Súčasťou balenia telefónu je exkluzívny ochranný obal s motívom Batmana, mobilná verzia hry Injustice (nie je jasné, či je predinštalovaný alebo je to kód na stiahnutie z Google Play / Samsung Store) a nakoniec aj virtuálna realita Gear VR Lite v exkluzívnej čiernej farbe. Bežne je biela. Limitka Galaxy S7 edge sa začne predávať začiatkom budúceho mesiaca v Číne, Kórei, Latinskej Amerike, Rusku a Singapure, ale je možné, že nejaké kusy sa zázračným spôsobom dostanú aj k nám na Slovensko alebo do ČR. Lenže môžeme čakať, že bude nechutne drahá, podobne ako minuloročná limitka Galaxy S6 Iron Man.

Samozrejme je to Android, takže sa tam dá stiahnuť Xbox One SmartGlass appka, ktorá nám v redakcii prirástla k srdcu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *