Americkí náckovia žiadajú, aby sa vo Far Cry 5 zabíjali moslimovia a černosi

Far cry 5 peticia

V roku 2017 je možné všetko. Dokonca aj to, že silne patriotickí američania (a.k.a. náckovia) sú pobúrení z Far Cry 5. Dokonca až tak, že na internete spustili petíciu a požadujú zrušeni hry. Doteraz ju podpísalo 749 ľudí, teda 0,000002% obyvateľstva USA.

749 ľudí súhlasí s názorom, že Far Cry 5 je silne protiamerická hra a Ubisoft je firma, ktorá uprednostňuje multikulturalizmus pre degenerovaných ľudí a miešancov. To je hneď prvá veta, ktorou vás chcú americkí patrioti presvedčiť, že Far Cry 5 je čisté zlo, ktoré treba ignorovať, bojovať proti nemu a ideálne ho nechať zrušiť. Záverom prvého odseku sa vyhrážajú, že to treba zmeniť alebo zrušiť.

A čo teda americký kult hákového kríža? V princípe sa okrem nadávok, hovien, pi*ovín a občasných gamatyckích chíb dozviete, že hra má ukazovať reálnych nepriateľov. Konkrétne islam, pretože ten je na vzostupe v USA a hrozbou sú tiež černošské vojny gangov. Potom sa dozviete ľudovú múdrosť od nejakého Boltaira, ktorého ani internet nepozná. Asi mali na mysli Voltaira.

Ďalej, keď už teda majú byť zloduchom americkí kresťania (mimochodom prisťahovalci, ktorí zmasakrovali indiánske kmene a teda pôvodných američanov), tak by Ubisoft mal zvážiť miešanie rás. Trochu paradox, že? „Hoďte sem černochov a mexičanov“, píše vocca petýcie. A pokiaľ Ubisoft trvá na zasadení hry v Amerike, tak USA by mala dostať upravenú verziu hry, ktorá sa bude odohrávať v Kanade.

Záverom sa spomína, že Amerika je smutná z toho, že stráca vlastné hry v prospech multikulturalizmu. Zaujímavé. Ubisoft je Francúzsky.

Mimochodom, ľudia s IQ 88 a nížším môžu petíciu podpísať tu.

Far Cry 5 Key Art

via Twinfinite

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *