SoulCalibur VI bude posledný, ak sa mu nebude dariť

Soulcalibur VI
Bandai Namco príjemne prekvapil ohlásením bojovky SoulCalibur VI. Zároveň tak aj prekvapil hráčov, pretože od vydania poslednej časti uplynulo 6 rokov, čo v hernom priemysle nie je zanedbateľná doba.

Niektorí hráči sa preto právom domnievali, že značka skončila. To však zatiaľ nie je pravda. Čoskoro sa to však môže zmeniť, tvrdí producent Motohiro Okubo. Počas veľtrhu Gamescom 2018 pre server DualShockers vysvetlil, že Bandai Namco nemal veľmi veľké očakávania od tejto značky a producentovi trvalo dlho, kým firmu presvedčil, aby mu schválila rozpočet na vývoj šiesteho dielu. „Nechcem vydierať hráčov tým, že by táto hra mohla byť poslednou, ale veci sa majú tak, že áno, môže byť,“ prehlásil Okubo. Závisí to samozrejme od popularity a tá, ak bude príliš nízka, bude znamenať definitívnu bodku za sériou.

„Pretože značka SoulCalibur čelí kríze, nemáme čo stratiť a tak sme sa rozhodli robiť to, čo chceme robiť,“ dodal ku kríze, ktorej čelí v súčasnosti bojová séria. Tiež vysvetlil, že tvorcovia sa nesnažia robiť postavy vyložene sexy. Pri tvorbe oblečenia myslia predovšetkým na to, aby čo najlepšie reprezentovali postavy a to sa môže odraziť aj na vyzývavejšom oblečení. To však nie je u vývojárov stredobodom záujmu.

Samotná hra vychádza 19. októbra/října 2018 a prinesie aj príbehový režim Libra of Soul, ktorý umožní vytvoriť si vlastného bojovníka.

via DualShockers

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *