Remedy pracuje na treťom projekte po boku Control a CrossFire 2

Quantum Break
Fínske štúdio Remedy na E3 konečne predstavilo svoj mysteriózny projekt P7 a ukázalo, že vlastne ide o záležitosť veľmi podobnú staršej exkluzivite Quantum Break. Hra menom Control nás zavedie do tajuplného starobinca, v ktorom prebiehajú vládne experimenty.

Okrem titulu Control, ktorý vydá Remedy vôbec prvýkrát po veľmi dlhej dobe aj na PS4, štúdio tiež potvrdilo vývoj nového projektu. Vo svojich interných prezentáciách ho prezentuje ako tretí neohlásený projekt, ktorý vyvíja po boku čerstvo ohláseného titulu Control a singleplayerovej kampane do CrossFire 2. Štúdio tiež robí na svojom vlastnom Northlight engine a nástrojoch, ktoré slúžia na prácu s ním. Keďže to je ale samostatná vec, ktorú Remedy nepokladá za jeden z troch rozrobených projektov, domnievame sa, že tretí projekt bude hra.

S vysokou pravdepodobnosťou pritom nepôjde o Alan Wake 2. Práva na túto značku vlastní Remedy, avšak Microsoft ako investor nemá záujem v príbehu spisovateľa pokračovať. Na druhú stranu, Microsoft vlastní práva na Quantum Break a už skôr sa objavila špekulácia, že by mohlo dôjsť k ohláseniu pokračovania. To však môže byť len omyl vyvolaný podobnosťou s titulom Control – dokonca aj herečka, ktorá stvárnila jej hlavnú postavu, sa objavila ešte v Quantum Break. Je preto možné, že leakeri, ktorí sa dopracovali k záberom z titulu Control, si ho pomýlili práve s Quantum Break 2.

Remedy Third unannounced project

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *