Borderlands 3 uvidíme zrejme už budúci rok

Borderlands
Sľubov a špekulácií o Borderlands 3 sme za posledné roky počuli veľa. Tak veľa, že už počítame s ohlásením hry v dohľadnej budúcnosti. A podľa nového úniku by sa to malo stať ešte budúci rok.

Najnovšie správy o Borderlands 3 priniesol YouTube kanál The Triple S League. S odvolaním na dva anonymné zdroje prehlásil, že štúdio momentálne pracuje na lokalizácii hry do rôznych jazykov. To znamená, že vývoj je po početných odkladoch, tech demách a únikoch zrejme u konca. V zásade totiž platí, že lokalizovať hru nepatrí k prioritám a zväčša ide o jednu z posledných fáz vývoja hry. Je preto možné, že by hra mohla vyjsť už krátko po ohlásení.

K samotnému vydaniu hry by malo dôjsť, aspoň podľa slov CEO vydavateľstva Take-Two, Straussa Zelnicka, ešte v priebehu fiškálneho roka 2020. Ten trvá od 1. apríla/dubna 2019 do 30. marca/března 2020. Ak teda vezmeme do úvahy fakt, že sa jedná o pár mesiacov staré tvrdenie, a že vývojári Borderlands 3 robia už len na titulkoch, môže to znamenať, že hra je skutočne hotová a môže byť ohlásená v blízkej dobe. Kedy to však bude? Nevieme. Javia sa však aspoň dve veľké konferencie. Prvou je každoročné udeľovanie cien The Game Awards, kým druhou bude chystaná X0 konferencia v Mexico City.

via Gamerant

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *