Sunset Overdrive vyjde na Windows 10, dostal vlastné achievementy

Sunset Overdrive

O Sunset Overdrive na PC už môžeme hovoriť ako o hotovej veci. Blížiacemu sa vydaniu na počítače naznačoval rating od ESRB, ako aj nečakané zjavenie hry v databáze Steamu, vďaka čomu sa objavila možnosť, že o vydanie sa môže v tomto prípade postarať THQ Nordic, ktorý sa postaral aj o vydanie iných Xbox exkluzivít na PC.

Sunset Overdrive sa však najčerstvejšie objavil aj v databázach Microsoftu. Konkrétne sa v ponuke Xbox Live objavil kompletný zoznam achievementov pre Windows 10 verziu hry. Celkovo ich hra ponúka 80 s celkovou hodnotou 1000(G), čo znamená, že počítače už dostanú kompletnú verziu hry s väčšinou DLC. Pôvodná verzia totiž ponúkala 89 achievementov a 1925(G), k čomu jej však dopomohla obsiahla zbierka platených rozšírení.

Skutočnosť, že hra obsahuje inú kolekciu achievementov, môže znamenať len toľko, že nebude podporovať Xbox Play Anywhere. Pokiaľ sa teda Microsoft nerozhodne vydať kompletnú UWP verziu aj s vylepšeniami pre Xbox One X, ako to spravil už pri Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. Očakáva sa, že PC verzia Sunset Overdrive bude ohlásená na X018 s tým, že by vyšla už v nasledujúcich dňoch.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *