Microsoft údajne plánuje kupovať ďalšie štúdiá budúci rok

Microsoft Studios
Kúpou šiestich štúdií to nekončí. Leaker Klobrille, ktorý už skôr informoval o akvizícii Obsidianu, sa rozpísal o plánoch Microsoftu na budúci rok.

Cez Twitter povedal, že plány s rastom Microsoft Studios nekončia. Spoločnosť podľa všetkého aj naďalej vedie aktívne diskusie s ďalšími štúdiami. Má sa jednať o veľké aj malé štúdia a niektoré z akvizícií, ak k nim dôjde, by nás mohli prekvapiť viac, než iné. Naďalej ale platí, že je priskoro na závery a viac o tom budeme počuť budúci rok.

Microsoft len tento rok odkúpil šesť štúdií a založil ďalšie. K prvým akvizíciám došlo na E3, kde spoločnosť odkúpila Playground Games (Forza Horizon), Ninja Theory (Heavenly Sword, Hellblade), Compulsion Games (We Happy Few) a Undead Labs (State of Decay). Spoločnosť to doplnila na X018, kde ešte oznámila akvizíciu štúdií Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas, KOTOR 2) a inXile Entertainment (Wasteland, Bard’s Tale). A tiež založila štúdio The Initiative.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Rado píše:

    tak doležitejšia je kvalita a nie kvantita.

  2. SoulCaliber píše:

    Tvoj gamertag je mi známi …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *