Plátenné tašky zo zberateľky Fallout 76 existujú, Bethesda ich rozdala influencerom

Fallout 76 Power Armor Edition
Bethesda začala minulý týždeň čeliť ďalšej kontroverzii kvôli Fallout 76. Tentoraz bol problém so zberateľkou, ktorá mala obsahovať podľa plagátu plátennú tašku, nakoniec ale zákazníci dostali lacnejšiu nylonovú.

Bethesda vtedy argumentovala slovami, že plátenná taška bola príliš drahá na výrobu a bol to vlastne len prototyp, ktorý sa nikdy nedostal do výroby. Hráči, ktorí sa cítia podrazení, preto dostanú od Bethedy 500 Atomov (5€) do hry ako kompenzáciu. Aj vás by takéto „ospravedlnenie“ nahnevalo?

Tak poďme ešte ďalej…

Ako sa ukazuje, Bethesda klamala a drahé plátenné tašky nielen vyrobila, ale dokonca ich vypustila do éteru. Rozdala ich totiž influencerom, ktorí sa zúčastnili Greenbier promo eventu, ktorý sa konal začiatkom októbra/října v rovnomennom nákupnom centre, ktorého post-nukleárne pozostatky sa nachádzajú aj vo Fallout 76. Samotný event sa konal za účelom presvedčenia influencerov, streamerov a youtuberov, aby si vyskúšali Fallout 76 a potenciálne tak o ňom začali tvoriť videá. Práve tu Bethedsa okrem možnosti zahrať si hru rozdala internetovým celebritám plátenné tašky. Nutno však dodať, že tašky sa odlišujú od tých, ktoré mali byť súčasťou zberateľskej edície hry.

Fallout 76 Influencers Canvas Bag

via GameRant

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *