PS4 Pro zdvojnásobila predaje Xboxu One S!

Xbox One S vs PS4 Pro

Konkurencia je na niečo prospešná. Napríklad na to, aby zvýšila predaje vášho produktu. Microsoft má určite radosť, pretože po oznámení PS4 Pro sa stalo niečo, s čím sa ani veľmi nerátalo. Predaje Xbox One S narástli na Amazone o 111%. Zo dňa na deň.

Stalo sa to prakticky hneď v čase predstavenia PS4 Pro, ktorá, zrejme, nezaujala toľko ako nový Xbox. Plus by sme tomu prirátali novú agresívnejšiu marketingovú kampaň Microsoftu, v ktorej stručne prezentuje všetky schopnosti svojej najnovšej konzoly. K nim patrí Spätná kompatibilita4K podpora (vo filmoch)UHD BluRay mechanikaMenšie rozmeryStreamovanie v 4K a po novom aj Podpora modov. Microsoft totiž, narozdiel od Sony, nemal najmenší problém s povolením modov pre Fallout 4 a The Elder Scrolls: Skyrim Remastered. Sony naopak odmietlo Bethesde vydávať mody do vlastných hier, o čom Bethesda informovala svojich fanúšikov.

Sony tak spravilo viaceré kroky, ktoré v konečnom dôsledku spôsobili, že Xbox One S si kúpili už aj predtým-nerozhodní majitelia a zrejme prinútili ostatných čakať na Xbox Scorpio. Ten totiž ponúkne o 43% vyšší výkon a podporu natívneho 4K 60fps rozlíšenia v hrách. Navyše sa v uplynulých dňoch objavila aj špekulácia, že Sony bude za 4K/HDR updaty pre hry vyžadovať poplatok. To ale nie je pravda a bude sa jednať vyložene o aktualizáciu.

Xbox One S Amazon Sales Boost

via MyGaming.co.za

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. TimeSplitter píše:

    On panelakovy design nezaujal? Ani absence UHD blu-ray mechaniky lidi ke koupi nepresvedcila? Dokonce i dalsi lightbar priplacnuty na prstidlo jejich „gamepadu“ zklamal? Nechapu. 😀 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *