Wrecking Zone si pri vydaní s kamarátmi nezahráte

Crackdown 3 Wrecking Zone

Crackdown 3 vychádza už tento týždeň a zatiaľ čo jeho kampaň sa hrá dobre, nad multiplayerom stále visia otázniky. Režim Wrecking Zone totiž pri vydaní nebude podporovať hranie s kamarátmi.

Namiesto toho budete odkázaní len na hranie s cudzími hráčmi, čo môže byť pre mnohých sklamaním. K problematike sa Microsoft vyjadril cez oficiálny Discord kanál hry, kde potvrdil, že zatiaľ nie je jasné, či a kedy bude režim Wrecking Zone obohatený o možnosť pozývania kamarátov do hry. Vrchný kreatívny riaditeľ Joe Staten však dodáva, že hráčov budú informovať o post-launch plánoch s hrou.

Možnosť hrania s kamarátmi v co-ope tak bude pri vydaní exkluzívna pre kampaň, do ktorej si môžete prizvať jedného spoluhráča, aby ste mohli rozpútať dvakrát viac chaosu.

Samotný režim Wrecking Zone umožňuje hráčom vstúpiť do 5v5 arén s podporou plnej deštrukcie mapy. O fyziku a detaily sprevádzajúce režim sa starajú servery Microsoftu. Tie sa už v súčasnosti starajú aj napríklad o realistickú vodu v Sea of Thieves.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *