Apex Legends už hralo 25 miliónov hráčov

Apex Legends

Štúdiu Respawn to s Apex Legends naozaj vyšlo! Kým po 3 dňoch hra dosiahla 10 miliónov hráčov, po týždni je štatistika ešte lepšia. A už môžeme naozaj hovoriť o konkurencii pre Fortnite a PUBG.

Šéf štúdia Vince Zampella oznámil, že od launchu minulý pondelok si Apex Legends stiahlo a zahralo 25 miliónov hráčov a počas víkendu mala hra až 2 milióny súbežne hrajúcich hráčov.

Okrem toho priblížil novinky, ktoré hráčov čakajú v najbližších dňoch a týždňoch. Od dnes (12.2.) až do 19.2. sa bude konať Twitch Rivals Apex Legends Challenge, kde bude bojovať proti sebe 48 najväčších streamerov. Všetko bude livestreamované na kanáli www.twitch.tv/playapex. Keďže sa blíži sviatok všetkých zamilovaných, Apex Legends dostane loot s valentínskou tématikou.

Vince napokon dodáva, že v marci/březnu začína prvá sezóna hry, spolu s ktorou bude dostupný Battle Pass a s ním aj nové zbrane, loot a hrateľné Legendy.

via EA

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *