Apex Legends: Nová sezóna, nový herný režim a podpora Xbox Series X

Xbox Series X Apex Legends

Apex Legends je ďalšou hrou, u ktorej sa zrejme dočkáme vylepšení pre novú generáciu konzol, na čele s Xbox Series X a PlayStation 5. Ešte predtým však hra dostane piatu sezónu s novým obsahom.

Piata sezóna potvrdzuje dávnejšie špekulácie, ktoré rozprúdil už trailer k štvrtej sezóne. Táto prinesie do hry novú postavu, Lobu Andrade, ktorú sme mohli vidieť na konci traileru k 4. sezóne, kde jej rodičov zavraždil Revenant. K postave Loby bol vydaný nový príbehový trailer s názvom Stories from the Outlands: Legacy of a Thief. Ten približuje príbeh Loby, ktorá priahne po pomste a túto túžbu posilnilo zistenie, že Revenant súťaží v Apex Games. Schopnosti Loby zatiaľ nepoznáme, Respawn však sľubuje, že bude štýlová, sofistikovaná a v ceste za svojim cieľom ju nič nezastaví.

Nová sezóna by tiež mala priniesť úplne nový režim Quests, v ktorom hráči budú pátrať po poklade a odpovediach. Znamená to, že tento režim by mal byť viac naratívne orientovaný, ale zároveň prinesie hráčom viac lootu. Piata sezóna nesie názov Fortune’s Favor a mala by začať 12. mája/května. S ňou vstúpi do predaja aj nový Battle Pass s viac ako 100 exkluzívnymi itemami.

Pokiaľ ide o vylepšenia pre novú generáciu konzol, EA ani Respawn zatiaľ nič nepotvrdili, ale štúdio vyvesilo pracovnú ponuku, v ktorej hľadá priamo vývojárov na vytvorenie nového systému renderovania pre high-endové PC a novú generáciu konzol. Hra dnes beží v 60fps na Xbox One X, s vyšším rozlíšením, vôbec ale nepodporuje 4K. Výsledkom je, že hra je síce plynulá, ale má rozmazaný obraz.

Apex Legends je free-2-play hra, na jej hranie potrebujete zlaté člentsvo Xbox Live Gold. Ak priahnete po krabicovej verzii, dostupná je aj tá, vo dvoch podobách a s exkluzívnym obsahom.

via GamesRadar

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *