Apex Legends uniklo na internet pred rokom. Nikomu sa nepáčil

Apex Legends

Ako všetci vieme, Reddit je stránka, na ktorej sa schádzajú ľudia so všemožnými záujmami a chuťami. Svoje miesto tu má aj herná komunita, kde ľudia zdieľajú svoje pocity, dojmy, majú otázky či dávajú predpovede alebo novinky v hernom priemysle.

Podreddity určitých hier sú potom sledované priamo vývojármi, pozorujú feedback, aký ich hra dostáva a niektorí sa snažia vyjsť v ústrety svojim hráčom. Takže nie je novinka, keď sa niekde sem-tam objaví nejaký ten „náhodný“ leak z novej hry či nového contentu do hry. Mnohokrát za tým stoja aj samotní vývojári, ktorí náhodou niečo vypustia do sveta.

Takýto prípad tu máme aj z minulého roka, kedy jeden z užívateľov na subreddite hry Titanfall postol mapu s nadpisom, že to vyzerá ako pripravovaný Titanfall Battle Royale. Ostatní sledovatelia ho v komentároch zvozili a vyjadrili svoju nechuť k takémuto herému počinu so slovami, že dúfajú, že nikdy nič také nevznikne a že to vyzerá ako fake, keďže OP sa už k príspevku nevyjadril.

Kto by to ale v tej dobe bol povedal, že to vlastne bola naozaj leaknutá mapa najnovšieho F2P hitu Apex Legends, ktorý si za jeden mesiac zahralo 50 miliónov hráčov, aj keď vyšiel len na PC, Xbox a PS4. Možno sám OP, ktorý mapu postol. Neskôr sa totiž zistilo, že on sám je moderátorom subredditu Apex Legends. Takže nám všetkým dal takto v predstihu malú návnadu, na ktorú sa nikto nechytil, skôr ju každý odsúdil a zavrhol. Neskôr sa užívatelia, ktorí predtým tento nápad odsúdili, vrátili a napísali ku svojim komentárom, že sa ospravedlňujú za to, že boli nepríjemní a hru Apex Legends si cenia a hrajú

via Eurogamer

Hidan-kun

Moje meno je Michal, som z Bratislavy Hráčom som už od svojich 12 no vždy som mal doma len počítač, vďaka čomu vyzerá môj Steam, Origin a Uplay tak, ako ženské šatníky. Konzolu som mal donedávna len jednu a to PSP, teraz mám Xbox One S. Nemám uprednostnený žáner hier, ale priznám sa, že strategické, tower defense a turn-based hry sú pre mňa veľmi náročné a veľakrát som to s nimi vzdal. Počúvam prevažne metal a rock.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Jakub píše:

    Dobrý den,
    velice rád bych poprosil, pokud by to bylo alespoň malinko možné, za ten nadpis si dej přes držku.
    Děkuji a přeji krásný večer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *