Náš zdroj: Microsoft do konca roka vypne servery Crackdown 3: Wrecking Zone

Crackdown 3 Wrecking Zone

Podľa toho, čo uviedli naše zdroje, môžeme tento rok očakávať nielen zrušenie zlatého členstva Xbox Live Gold, ale tiež vypnutie ambicióznej multiplayerovky Crackdown 3: Wrecking Zone.

Jedná sa o samostatný multiplayerový komponent pre Crackdown 3, okolo ktorého v minulosti jeho dizajnér Dave Jones vyvolal obrovský rozruch. Mala to byť revolučná hra, ktorá mala využiť silu cloud computingu na extrémne detailnú deštrukciu prostredia. Mala byť dostupná ako v základnej hre, tak v online multiplayeri.

V konečnom dôsledku sme však dostali len decentnú ochutnávku tohto sna a žiaľ, bola dôvodom dlhoročných odkladov vydania celého Crackdown 3 a v konečnom dôsledku sa odrazila aj na recenziách. Naša recenzia na tom nebola inak: Hoci kampaň sme si obľúbili, Wrecking Zone je čierna ovca, na ktorú celý titul zbytočne doplatil.

Servery navyše zývajú prázdnotou a to je dôvod, prečo Microsoft nielen, že posledné roky nerozšíril režim o dodatočné mapy (hoci to bolo v pláne), ale zároveň plánuje do konca roka 2020 vypnúť servery. Podľa toho, čo vravia naše zdroje, by sa tak malo stať v októbri/říjnu tohto roka.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Štefan Miko píše:

    nejaký oficiálny článok ohladne toho? rád by som vedel,či k tomu aj došlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *