Microsoft upustil od seriálu Xbox 20/20

To netrvalo dlho. Microsoft ešte v máji/květnu oznámil, že zaháji každomesačné oznamovanie noviniek zo sveta Xbox Series X, Project xCloud a pripravovaných hier. Malo ísť o mesačné aktualizácie s označením Xbox 20/20.

Problém s plánom nastal prakticky hneď po prvej epizóde. Microsoft totiž za celý nasledujúci mesiac neodvysielal ani jedinú epizódu, oznámil len vypnutie Mixeru. Firma tak porušila svoj next-gen sľub prakticky hneď po oznámení. A aby toho nebolo málo, v júli/červenci sa konala Xbox Games Showcase, tentoraz už bez označenia Xbox 20/20.

A Microsoft teraz potichu oznámil, že s označením Xbox 20/20 končí. Presnejšie, tím Xbox updatoval 3 mesiace starú tlačovú správu o informáciu, že označenie nebude používať. „Xbox má pred sebou obrovský rok, ako sme napísali nižšie. Po prekopaní našich plánov na zvyšok roka sme sa rozhodli prestať používať označenie Xbox 20/20, ktoré naznačovalo, že budeme publikovať informácie každý mesiac výlučne prostredníctvom vyhradenej relácie. O Xbox Series X, hrách ako Halo Infinite alebo cloud gamingu v Xbox Game Pass máme ešte veľa informácií, o ktoré sa chceme podeliť. Tieto správy budeme publikovať rôznymi spôsobmi. Niekedy vo forme dedikovanej relácie a YouTube videí, prostredníctvom našich partnerov alebo v písomnej forme cez Xbox Wire. V spôsobe zdieľania správ si chceme zachovať flexibilitu,“ uviedol šéfredaktor Xbox Wire.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *