TV Prima zosmiešnila teroristický útok na Novom Zélande

Xbox One Controller

Hoci sa na našom webe snažíme byť nestranní, tentoraz musíme vyjadriť znechutenie nad vysielaním stanice TV Prima. Stanica totiž zosmiešnila nedávny teroristický útok na Novom Zélande, kde o život prišlo 50 obetí.

Televízia Prima v programe Úplně Debilní Zprávy označila túto udalosť ako „Counter-Strike na Novém Zélandu“, kde moderátorka programu dodala, že diváci mali možnosť sledovať prvé kolo e-sports ligy v tejto hre naživo cez sociálne siete. Jedná sa pritom o očividnú narážku na útok v meste Christchurch, kde šialenec streamoval masovú vraždu na svoj Facebook profil.

Redakcia Xboxer.sk odsudzuje akékoľvek poľahčovanie vážnych tragických udalostí, ku ktorým patrí napríklad spomínaný teroristický útok na Novom Zélande.

via Refresher

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

7 komentárov

  1. Rado píše:

    v tej prime sú totálne vymletý?

    • Jaromír Miko píše:

      Nemám moc chuť vyjadrovať sa k tejto téme, ale pred pár dňami som sa bavil so známym z kriminálky a ten vylúčil, že by šlo o podvrh, ako píšu niektoré weby.

  2. Adam píše:

    je to len čierny humor, kľud 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *