Predobjednajte South Park s bonusom veľkého kára do huby

South Park big dick

Pred pár dňami sa na E3ke objavili počas prezentácie Ubisoftu tvorcovia South Parku – Trey Parker a Matt Stone. Odprezentovali pokračovanie videohry South Park s podtitulom The Fractured But Whole. Hráčov prekvapili predobjednákovým bonusom prvého dielu The Stick of Truth, ktorý zožal po svete vynikajúce ohlasy. Nás osobne, ako fanúšikov seriálu South Park, zabavil neskutočne.

Pokiaľ ste jednotku ešte nehrali, odporúčame druhý dieľ‘ predobjednať, vďaka čomu aj pri najlacnejšej verzii za 59,99€ získate cez uPlay Shop in-game postavičku sfajčeného ručníčka Towelie a spomínanú kompletnú hru South Park: The Stick of Truth.

Predobjednávať hru ale rozhodne neodporúča Eric Cartman.
Prečo? Nechajte si to vysvetliť ako židovi so slovenskými titulkami.

 

 

 

Herr Roman

Ku Xboxu ma donutílo vydanie GTA IV exklúzivne na konzoly. Od tej doby som si uvedomil pohodlnosť konzolového hrania a dodnes som naň nezanevrel. Ako Xboxer milujem čokoľvek, čo má na obálke R a hviezdičku. Okrem mainstream hier rád skúšam aj menšie tituly. Nech je to aj šialená japan-porno-puzzle hra. A som alkoholik. Či to sa sem už nepíše?

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. 22. júla 2016

    […] ako 50 ečkami, viete to spraviť aj kúpou špeciálnej edície, ktorá vám dá viac než len veľkého kára do huby. Volá sa Remote Control Coon Mobile Bundle a okrem toho, že dostanete hru, tak ako darček […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *