Bethesda vydala klasickú trilógiu DOOM na Xbox One, X360 verzie zmizli kvôli chybe

DOOM 2

Víkend sa začal a tak, ako Bethesda vydala Wolfenstein: Youngblood, tak zároveň zo Storu odstránila DOOM, DOOM II a DOOM 3: BFG Edition. To však len kvôli chybe.

Bethesda totiž včera večer vydala hry nanovo pre PS4, Switch a Xbox One, čím však na Xboxe prišlo ku chybe. Tá spôsobila, že spätne kompatibilné verzie z Xboxu 360 hráčom zmizli z knižníc – nenájdete ich cez Store, ponuku Ready to Install a v čase písania už ani vo vašom zozname Achievementov.

Prakticky došlo k ukrytiu spätne kompatibilných verzií, kvôli čomu hráči, ktorí dostanú chuť zahrať si tieto verzie, nemajú v tejto chvíli inú možnosť, než si hry nanovo nakúpiť cez Xbox Store. Jedinou možnosťou, ako sa dnes k Xbox 360 verziám hry dopracovať, je buď vlastniť diskovú verziu DOOM 3 BFG Edition alebo mať tieto hry už nainštalované a neodstraňovať ich.

Bethesda však v reakcii na rastúci hnev hráčov potvrdila, že ide len o chybu a že sa hráči nemajú čoho obávať. V blízkej dobe chcú problém odstrániť a tak majú títo hráči opäť získať možnosť zakúpené hry si stiahnuť.

via IGN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *