Halo Wars 2 už nedostane nový obsah. Alebo?

Halo Wars 2

Trvalo to celú jednu konzolovú generáciu, než sa hráči konečne dočkali pokračovania obľúbenej Xboxovej real-time stratégie Halo Wars 2.

Kým prvá časť pre Xbox 360 získala obrovskú fanúšikovskú základňu, druhý diel už to mal horšie. Nanešťastie, podobne ako mnoho iných titulov, ktoré Microsoft v súčasnej generácii vydal, dočkala sa len priemerných hodnotení. V skutočnosti však ide o dobrú stratégiu, ktorá sa dá vychutnať skvelo ako na Xbox One, tak na PC, kde si ju užijeme aj s klávesnicou a myšou.

Dokonca, Halo Wars 2 je dnes jedinou krabicovkou pre Windows 10, ktorá vám odomkne hru pre PC aj Xbox One. Hra sa odohráva približne v čase Halo 5: Guardians a sleduje boj posádky UNSC Spirit of Fire a Atrioxa. Neskôr dokonca dostala veľký datadisk v hlavnej roli s Flood. To je však zhruba posledná vec, ktorú sme, po boku DLC a nových režimov, dostali.

343 Industries nanešťastie potvrdili, že nateraz ukončili podporu pre Halo Wars 2 a dnes sa sústredia naplno len na Master Chief Collection pre PC a Halo Infinite. Pripomínajú, že hra od vydania dostalo 18 DLC a viac ako 30 aktualizácií s rôznymi opravami a vylepšeniami na základe spätnej väzby. Štúdio dodáva, že tím, ktorý pracoval na tejto hre, sa dnes plne sústredí na MCC pre PC. V blízkej dobe preto nemáme očakávať nič, ale neznamená to, že sa tím v budúcnosti nevráti k Halo Wars 2.

Halo Wars 2 pre Xbox One si môžeš kúpiť už od 3,99€ (Brloh) / 99Kč (JRC).

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *