Ori and the Blind Forest vychádza na Nintendo Switch

Ori and the Blind Forest

Microsoft dnes oznámil piatu hru pre Nintendo Switch. Po tom, ako na handheld vydal Minecraft, Cuphead a Hellblade: Senua’s Sacrifice, pripravuje Ori and the Blind Forest.

Ten tak bude spolu s The Outer Worlds druhou hrou, ktorú Microsoft vydá koncom roka na Switch. Na porte Oriho pracovali Xbox Game Studios v spolupráci s Moon Studios a hru vydajú 27. septembra/září cez Nintendo eShop. Microsoft navyše sľubuje, že hra pobeží v 1080p 60fps v Docked mode a obsahuje všetok obsah, ktorý si mohli už pred tromi rokmi vychutnať xboxeri na Xbox One a PC.

Ori and the Blind Forest získalo mnoho prestížnych ocenení. Je tiež jedinečnou akčnou platformovkou, ktorá kombinuje metroidvania štýl a emotívny storytelling (Áno, aj my sme chceli plakať!). Ide o príbeh lesného tvora Oriho, ktorý sa snaží pochopiť samého seba a pritom rieši záhady umierajúceho lesa.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    už by aj nintendo mohlo niečo pustiť na xbox.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *