DrDisrespect sa dočká seriálu od tvorcov The Walking Dead

DrDisrespect

Skybound Entertainment, ktorí stoja za fenoménom The Walking Dead, pripravujú nový televízny seriál, ktorého hlavnou postavou bude DrDisrespect.

Skybound oznámili partnerstvo s populárnym streamerom z Twitchu. Nateraz nie sú známe detaily o seriále a dokonca ani to, ktorá stanica ho bude vysielať, pretože táto vec sa jednoducho ešte neriešila. Čo ale vieme, je, že seriál bude skôr životopisný a bude tvoriť akúsi backstory k osobnosti DrDisrespecta, vlastným menom Guya Beahma. Skybound budú úzko spolupracovať s Beahmom na naratíve.

„Existuje veľa neuveriteľne talentovaných steramerov, ale na Guyovi je výnimočné to, ako stvoril svoju osobnosť. Naozaj veríme, že okolo doktora existuje jedinečný svet,“ prehlásil šéf Skybound Entertainment, David Alpert. Pre zaujímavosť, Beahm má viac ako 3,8 milióna followerov, viac ako 100 miliónov videní, a nechýbajú mu ani kontroverzie. Napríklad, že pri hraní PUBG mal rasistické narážky na hráčov s ázijskými prezývkami. Za streamovanie na verejných WC mu bol vzatý vstup na E3 a dostal dvojtýždňový ban na Twitchi. Za tento incident sa ospravedlnil, no už deň po ňom sa na Twitteri pustil do dvoch novinárov, ktorí písali o incidente.

via GamesIndustry.biz

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *