World War Z: Horda už dnes, cross-play budúci rok

World War Z

V roku 2018 nás vydavateľ Focus Home Interactive príjemne prekvapil strieľačkou World War Z, ktorú si zaisto obľúbia fanúšikovia Left 4 Dead.

Napokon, aj v našej recenzii hra získala pekných 7,9/10 a chválili sme ju za spracovanie, ponuku zbraní a možnosť bojovať proti hordám zombie v rôznych častiach sveta. A to sa ešte hra po vydaní dočkala bezplatného updatu s novou lokalitou, Tokyom.

World War Z
World War Z
Developer: Mad Dog Games, LLC
Price: USD$29.99

Hra dnes získala ďalší veľký update, Horde Mode Z Update. Ako už názov napovedá, v tomto klasickom a nekonečnom režime budú hráči bojovať do posledného dychu proti rastúcemu množstvu zombíkov. Hrať sa bude až vo štvorčlenných tímoch a za každú úspešne prežitú vlnu dostanete čoraz väčšie odmeny. Medzi jednotlivými vlnami si môžete upgradovať arzenál, zbierať medikity a veď vlastne všetko to už poznáte z iných hier, ktoré ponúkajú režim Hordy – a že je ich požehnane.

Update tiež prináša nový druh zombie, The Bomber, z ktorého po omráčení vypadne bomba a vy máte len pár sekúnd na jej deaktivovanie. Odmenou vám bude hodnotný loot. No a treťou veľkou vecou je, že v rámci posledného updatu 2. sezóny hra získa cross-play. To bude začiatkom budúceho roka a pôjde o zážitok v PvE režime, kde sa budete môcť spojiť aj s hráčmi na PC. Otáznik visí nad prepojením medzi PS4 a Xbox One, ale to by už nemusel byť problém.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *