Tvorcovia We Happy Few začínajú pracovať na novej IP pre Xbox

We Happy Few

Tvorcovia We Happy Few už dokončili práce na tomto projekte, vydali ho na všetky vytúžené platformy a tiež vydali trojicu veľkých príbehových DLC, ktoré rozširujú dystopický, bioshockovitý svet Wellington Wells.

Štúdio Compulsion Games, ktoré Microsoft odkúpil v čase E3 2018 spolu s Playground Games, Undead Labs a Ninja Theory, začína pracovať na novom projekte. Na internet zavesilo 11 pracovných ponúk, ktoré súvisia s rôznymi rolami pri vývoji novej, zatiaľ neohlásenej hry. Podľa dostupných informácií nepôjde o pokračovanie We Happy Few, ale o úplne novú značku a môžeme čakať, že bude dostupná exkluzívne pre nový Xbox a PC. Pokiaľ by hra vyšla do konca roka 2021, mohla by vyjsť aj na Xbox One, Microsoft totiž už skôr oznámil, že preň plánuje dovtedy vydávať hry.

Pracovné ponuky sa okrem iného týkajú tvorby scenára. Štúdio hľadá talentovaných scenáristov, ktorí dokážu do príbehu vložiť emócie. Náležite tomu má byť navrhnutý svet, v ktorom sa hra bude odohrávať. Zaujímavé je ale aj, že štúdio by bolo rado za človeka, ktorý si vie spraviť rešerš mytológie a histórie a v pracovnej ponuke spomína sci-fi a fantasy.

Mimochodom, We Happy Few je dostupné na stiahnutie cez Xbox Game Pass.

via TrueAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *