Microsoft teasuje Game Stack Live, zrejme tam predstaví Xbox Series S

Halo Infinite

Včerajšie oznámenie ukončenia výroby Xbox One X sme tak skoro nečakali. Ak by k nemu aj malo dôjsť (čo sa stalo), očakávali sme skôr, že táto konzola bude nahradená až v momente, kedy Microsoft oznámi lacnejší „Lockhart“, teda Xbox Series S.

Jeho oznámenie však vôbec nemusí byť ďaleko. Ak si odmyslíme, že zmienky o konzole Lockhart sa už nachádzajú priamo v najnovšom Xbox SDK, a nepotvrdené informácie naznačujú že Lockhart má jednoducho renderovať hry z Xbox Series X vo Full HD rozlíšení, oznámenie konzoly môže byť takmer na spadnutie.

Spoločnosť Microsoft už potvrdila to, že budúci týždeň, 23. júla/července, na Xbox Games Showcase neoznámi žiadne novinky o hardvéri. Hodinová prezentácia bude zameraná výhradne na predstavenie hier od štúdií Xbox Game Studios, na čele s Halo Infinite od 343 Industries. Ale už 3. augusta/srpna Microsoft organizuje Game Stack Live, kde plánuje oznámiť najčerstvejšie novinky ohľadom vývoja hier pre Xbox. A teda to bude s vysokou určitosťou event, na ktorom spoločnosť oznámi Xbox Series S.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Už se nemůžu dočkat

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *