Neighbours Back From Hell práve vyšlo na konzoly

Neighbours Back From Hell

Presne ako sme písali minulý mesiac, tak dnes je ten deň, kedy môžete usadnúť pred svoj Xbox, PlayStation alebo vziať do rúk svoj Nintendo Switch a vychutnať si klasiku menom Neighbours Back From Hell.

Neighbours Back From Hell vyšlo ako remastrovaná sada dvoch hier. Musím však povedať, že hoci som čakal remaster mimoriadne obľúbenej počítačovej verzie oboch hier (tá druhá mala názov On Vacation), v skutočnosti sa jedná o remaster málo známej špeciálnej konzolovej verzie, pôvodne vydanej na GameCube a Xbox.

Neighbours Back From Hell

Titul tak obsahuje voľný pohyb, viacero grafických vylepšení ako je deň/noc, zopár celkom nových levelov alebo nové minihry, ktoré v počítačovej verzii nikdy neboli dostupné. Čo ale zamrzí, teda aspoň v prvých minútach hrania nemám dojem, že by sa tam nachádzalo, sú tri dodatočné režimy vrátane Freeplay a Impossible režimov, ktoré povýšili latku obtiažnosti aj kreativity na vyššiu úroveň. Takisto potešia 60fps animácie a vyššie rozlíšenie.

Hra stojí na všetkých platformách 14,99€.

Neighbours Back From Hell

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *