Infografika: Takto sa nám darí v hrách od EA

Battlefield Hardline

EA zverejnila novú infografiku, v ktorej sa s nami podelila o detaily týkajúce sa aktuálnych hier spoločnosti. Zhrňme si teda tie najkľúčovejšie informácie v bodoch k jednotlivým hrám a službám, dostupných pre Xbox One (a za zmienku tiež stojí úspech SimCity BuildIt, aj keď to máme len na mobiloch):

  • Hráči Battlefield: Hardline do dnešného dňa odohrali viac ako 2 miliardy minút, teda viac ako 3 800 rokov, behom ktorých ukradli viac ako 30 miliónov áut.
  • SimCity BuildIt pre zmenu ukazuje, že na vzdelaní záleží a hráči postavili 23,7 milióna univerzít. Nezabúdajú potom ani na stavbu kultúrnych pamiatok a medzi najobľúbenejšie patrí Washington Monument, Socha slobody a Šikmá veža v Pise.
  • Dragon Age: Inquisition pre zmenu z drakov spravil ohrozený druh, zomrelo ich 3,4 milióna.
  • FIFA 15 je rekordmanom spomedzi všetkých hier EA. Hráči odohrali neuveriteľných 13 miliárd hodín, čo činí 1,5 milióna rokov na trávniku. Dokopy sa na nich odohralo 211 miliónov multiplayerových zápasov
  • Madden NFL 15 je na tom o niečo horšie, ale aj tam podali hráči slušný výkon. Bolo tu odohraných 1,5 miliardy minút, čo predstavuje 2 850 rokov.
  • Rastliny sú víťaznou stranou v Plants vs Zombies: Garden Warfare. Počas 46,7 miliónov odohraných hier bolo zabitých 1,3 miliónov zombíkov
  • Vrámci EA Access si hráči zahrali dokopy 7 miliónov hier. Najobľúbenejšími sú Battlefield 4, EA Sports UFC a Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

EA Infografika

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *