Pokémon GO dostáva druhú generáciu už dnes!

Pokémon GO Gen II

Chvíľa, na ktorú trenéri čakali niekoľko mesiacov, práve nastala! Niantic práve oznámil príchod druhej generácie do Pokémon GO a nielen to. Prvé príšerky sa v hre začnú spawnovať už dnes a spolu s nimi aj špeciálny vianočný Pikachu s čiapkou.

Medzi prvých oznámených pokémonov z generácie 2 patria Pichu a Togepi, ktorí sa dajú spawnúť z vajíčka. Zároveň to môže znamenať, že niektorí pokémoni z prvej generácie budú mať zvýšené požiadavky pre evolve, avšak nič také zatiaľ v hre nie je prítomné. A tak je možné, že evolve na Pikachu z Pichu bude vyžadovať 12 Eggs. No uvidíme. Každopádne, do hry pribudlo aj zopár ďalších pokémonov, avšak Niantic neodhalil, o aké príšerky ide. Všetky sa však dajú spawnúť z vajíčok a podľa traileru to vyzerá, že pôjde o 5km vajíčka. Ďalšie stvorenia pribudnú do hry o niečo neskôr, v nasledujúcich mesiacoch.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *