EA potvrdila nový Need for Speed a Star Wars Battlefront II s plnohodnotnou kampaňou

EA

EA a mnohé ďalšie spoločnosti teraz oznamujú svoje finančné výsledky a určite by sme o tom nepísali, keby sa EA nepodelila o zaujímavé novinky. Electronic Arts totiž začali hovoriť o nových hrách a potvrdili, že tento rok vyjde nové Need for Speed, že Battlefront 2 ponúkne singleplayerovú kampaň a veľa ďalšieho.

Spoločnosť vraví, že aj v priebehu tohto roka plánuje vydať niekoľko nečakaných, zatiaľ neoznámených titulov, ktoré môžu vychádzať aj z produkcie EA Originals. V rámci nej je vyvíjaná aj hra Fe, ktorá svojim papierovým svetom tak trochu pripomína Tearaway z PS Vita.

Už v najbližších týždňoch môžeme očakávať launch Mass Effect: Andromeda, ktorého dátum vydania sa ani napriek špekuláciám nezmenil a vyjde 23. marca 2017 pre Xbox One a ďalšie platformy. Že hra nepodporuje cross-platform, už tiež vieme. Okrem neho pracuje BioWare aj na ďalšom projekte. Má ísť o úplne novú značku, ktorá využije nové herné mechanizmy a nový koncept, ktorý sa nestotožňuje so žiadnou existujúcou značkou. Pôjde o jedinečné univerzum a podľa šéfa EA „má potenciál od základov zmeniť vnímanie akčných hier,“ pričom spojí hráčov jedinečným spôsobom. Hra si má dokonca niečo prevziať aj z toho, čím je BioWare známy: skvelým RPG spracovaním postáv a príbehu. Hra chce skombinovať tieto prvky s akčnou adventúrou.

Vývoj hry začal už v roku 2012, kedy začali vznikať prvé koncepty a nápady. Hra by mala vyjsť koncom fiškálneho roka 2018, teda v marci/březnu 2018.

Mass Effect Andromeda

Ďalšou vysoko očakávanou záležitosťou je Star Wars Battlefront II. O ňom sme už počuli všetci a dokonca sa hovorilo, že vyjde minulý rok. Nakoniec vyjde tento rok a máme sa na čo tešiť. Ide o veľký projekt, na ktorom pracujú tri štúdiá: DICE, Criterion a Motive. Opäť pôjde o hru s kvalitným multiplayerom, no čo je dôležitejšie, hra ponúkne plnohodnotnú singleplayerovú kampaň. Táto kampaň má sledovať dejové línie naprieč celým univerzom, vďaka čomu uvidíme aj návrat mnohých postáv a prostredí. Dokonca sa hovorí, že okrem The Force Awakens a Rogue One má zakomponovať aj udalosti zo Star Wars VIII: The Last Jedi, ktoré vychádza tento rok.

Star Wars Battlefront II vychádza koncom roka, podobne ako predošlý diel. Hra bude opäť multiplatformová a teda vyjde na Xbox One, počítač a aj PlayStation 4. A tentoraz možno už rovno s plnohodnotou podporou pre Project Scorpio, keďže ten vychádza tiež v rovnakom čase.

Star Wars Battlefront 2

No a nakoniec tu máme veľké info k ďalšej významnej značke. Need for Speed má vyjsť aj v priebehu nasledujúceho fiškálneho roku. Podľa slov EA má ísť o doposiaľ najambicióznejší diel, ktorý sa vydá po stopách predchodcu. Má ísť o diel s doposiaľ najlepšou grafikou a opäť to bude akčné závodenie, pravdepodobne v mestách. Novinkou je aj, že tento diel bude viac zameraný na eSports a kompetitívny multiplayer, niečo ako Need for Speed World. Ibaže s rozdielom, že ten je už v podstate offline. Nakoniec bola (nečakane) potvrdená nová FIFA 18 s režimom Journey. No a nakoniec, Skate 4 sa nekoná.

Need for Speed

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *