Nintendo Switch: Xbox gratuluje, Sony sa smeje

Xbox celebrates Nintendo Switch Launch

Herný svet dnes zažíva veľký deň, pretože dnes vo svete vychádza nové Nintendo Switch. A že je to veľký deň, si uvedomuje aj Microsoft, ktorý Nintendu zagratuľoval a odovzdal mu špeciálny 1000(G) achievement Way to Switch It Up.

Samozrejme to je aj preto, že Microsoft by jedného dňa mohol spojiť sily s Nintendom. Aspoň tomu nasvedčujú zákulisné rumory a fakt, že vedenie tímu Xbox neskrýva nadšenie z takejto spolupráce. Naopak talianske Sony si z nového hybridu od Nintenda spravilo srandu a pripravilo špeciálnu akciu: „Zajtra je špeciálny deň pre herný svet. Zajtra sa rozhodnite správne. PlayStation 4 vždy vie, ako vás prekvapiť.“ Napríklad problémami s grafickou kartou u PS4 Pro. Tento troll sa nedočkal veľkého pochopenia a v diskusii sú skôr komenty mierené proti Sony. Napríklad, že Sony vlastne okopírovalo herné konzoly od Nintenda.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *