Bandai Namco ohlasuje Dark Souls: Remastered pre Xbox One X

Dark Souls
V priebehu dnešného dňa sa na internete objavili prvé špekulácie o ohlásení Dark Souls: Remastered. Celúvec však na koniec oznámil vydavateľ Bandai Namco, ktorý zároveň potvrdil vydanie remastru aj na PS4 a Xbox One.

Na Xbox One sa dala do dnešného dňa zahrať prvá hra iba vďaka spätnej kompatibilite, Dark Souls: Remastered však hru obohatí o 60fps zážitok a podporu dynamického 4K na Xbox One X a PS4. Okrem podpory vyššieho rozlíšenia a framerate remaster ponúkne aj prepracované vizuálne efekty, ktoré by mali byť ešte lepšie na powerhouse konzolách. Taktiež je súčasťou obsah Artorias of the Abyss, ktorý vyšiel pre pôvodnú hru ako DLC. Celkovo je v hre ukrytých 9 paktov, ktoré budú motivovať hráčov k online interakciám a multiplayer, ktorý umožňuje prepojenie až 6 hráčov.

Remaster vychádza v krabicovej podobe 25. 5. 2018 na PS4 a Xbox One. Vydanie Dark Souls tiež bolo oznámené pre Nintendo Switch.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *