Na internete sa objavili dátumy vydania Crackdown 3 a State of Decay 2

Crackdown 3 Horizontal
Microsoft má na začiatok roka prichystané tri vlastné exkluzivity – Sea of Thieves, ktoré vychádza už o dva mesiace, Crackdown 3 a State of Decay 2, ktorých dátum ostáva neznámy.

V ponuke španielskeho Amazonu sa ale, zrejme omylom, objavili konkrétne dátumy vydania u oboch hier. Ako prvý by sme mali dostať State of Decay 2. Druhý diel stavia na koncepte svojho predchodcu, rozšíril ho ale o podporu co-opu pre štyroch hráčov a tri mapy, ktoré sú rovnako veľké ako tá jedna z predošlej hry. Navyše je tu možnosť (a nutnosť) starať sa o svoj úkryt, v ktorom hráči môžu craftovať liečivá alebo v bezpečí organizovať svoje ďalšie akcie. Hra je optimalizovaná pre Xbox One X, s podporou 4K a HDR. Framerate ostáva zatiaľ nejasný, pri pohľade na iné tituly ale tipujeme 30fps. Podľa Amazonu sa vydania dočkáme 25. mája/května 2018.

Crackdown 3 vychádza pre zmenu pár týždňov po E3. Podľa popisu na Amazone si Microsoft naplánoval vydanie hry na 29. jún/červen 2018, vďaka čomu vyjde takmer o 8 mesiacov neskôr, než bolo v pláne. Na druhú stranu, Microsoft sa rozhodol hru odložiť kvôli spätnej väzbe (respektíve kritike), ktorú za hru schytal na minulej E3. Spoločnosť si uvedomila, že toto nie je to, čo by si hráči od hry predstavovali, a tak dala štúdiám viac času na jej zdokonalenie a prispôsobenie na základe spätnej väzby. Hra ponúkne tri režimy – kampaň, kde sa hovorí o co-ope pre 4 hráčov, multiplayer a režim Wrecking Zone, v ktorom sa dá zničiť celá mapa.

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *