State of Decay 2 naozaj príde na Steam

State of Decay 2 Ultimate Edition Key Art

Prvé špekulácie o vydaní State of Decay 2 na Steam sa objavili ešte minulý rok pred vydaním na Xbox a Windows 10. Prispeli k tomu samotní vývojári, ktorým počas livestreamu hra vyhodila chybovú hlášku, že má problém prihlásiť sa k serverom služby Steam.

Vydanie na Steam sa nakoniec nestalo, ale s poslednými krokmi Microsoftu sa už nezdalo až také nereálne. Nové hry ako Gears 5, Halo: Reach či remastre Age of Empires sú dostupné na Steame, čím dáva Microsoft PC hráčom možnosť zvoliť si preferovaný spôsob, ako sa k hrám dostať. Ale povedzme si narovinu, na možnosť vydania starších hier, ako State of Decay 2, sme zabudli.

State of Decay 2: Juggernaut Edition
State of Decay 2: Juggernaut Edition
Developer: Undead Labs
Price: 29,99 €

Undead Labs však potvrdili, že State of Decay 2 predsa len vyjde aj na Steame a to začiatkom roka 2020. Štúdio pripomína, že ide o ďalší spôsob, ako expandovať hráčsku základňu a zvýšiť tak slušné čísla, ktoré si hra vygenerovala na Xbox One a Windows 10. Tu si ju totiž doposiaľ zahralo vyše 6 miliónov hráčov. Za zmienku tiež stojí, že hra ponúkne plný cross-play s Xbox One a Windows 10 verziou hry, takže nájsť parťákov na vybudovanie svojej post-apo základne nebude až taký problém.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *