Need for Speed oficiálne predstavený!

Need for Speed Underground

Fanúšikovia závodných hier a tuningu majú dôvod na radosť! EA dnes totiž oficiálne predstavila nové pokračovanie série Need for Speed, ktoré vyčarí úsmev na tvárach fanúšikov, ktorí potichu (ale aj nahlas) dúfali, že sa EA vráti späť k tuningu a prinesie návrat tuningu a nočnej jazdy. A to sa práve stalo! Spoločnosť predstavila nové NFS, ktoré spĺňa všetko to, čo by sme mohli nazvať comebackom a na ktoré si už v redakcii brúsime zuby, pretože, povedzme si narovinu, tých dielov bez tuningu bolo naozaj veľa. Trailer nás zaskočil hneď na úvod skutočnosťou, že ani teraz EA neoznámila názov dielu a jednoducho oznámila, že hra sa volá Need for Speed. Ale aký? To sa dozvieme na E3.

Ako vidíme, presne tak ako ostatné propagačné materiály, aj teaser trailer sa odohráva v noci a môžeme vidieť, že hra sa odohráva v replike Los Angeles (žeby Palmont z Carbonu?). Okrem toho vidíme políciu a naozaj úžasnú grafiku – všetko na videu je totiž podľa slov EA priamo z hry. Hip-hopová hudba však naznačuje tomu, že to nebude Carbon, ale duchovný nástupca Undergroundu, pokiaľ hra dostane nejaký podtitul.

A už sa nám aj začína hromadiť carlist. Podľa prvých záberov viac odpovedá hrám z roku 2015 a zoznam vozidiel sa orientuje skôr na európske a americké značky, než na japonské klasiky ako bol napríklad Skyline R34 alebo Mitsubishi 3000GT. Nejaké tie legendy sa ale v hre objavia. V traileri môžeme vidieť Nissan 240SX, Ford Mustang GT, klasické Porsche 911 a Scion tC.

Samotná hra vychádza na jeseň pre Xbox One, PS4 a na PC. Okrem toho sa 15.6. dočkáme plného gameplay traileru z hry, na ktorý sa naozaj tešíme!

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *