Rockstar hľadá posily pre pokračovanie Red Dead Redemption

Red Dead Redemption

Tretí diel Red Dead patrí medzi očakávané hry a mnohí dúfajú, že už budúci rok hra zamieri na naše konzoly. Rockstar však ešte nič verejne nepotvrdil a tak je možné všetky informácie o nej brať ako špekulácie. Na druhú stranu, podľa pracovnej ponuky štúdia Rockstar San Diego to vyzerá, že niečo sa naozaj chystá. Práve toto štúdio stojí za srdcovkami ako Red Dead Redemption, Red Dead Revolver alebo Midnight Club.

A práve toto štúdio vydalo pracovnú ponuku, vrámci ktorej hľadá skúseného grafického programátora a žiada od neho, aby dokázal z dnešných technológií vyťažiť naozajstné maximum a ak sa jedná o Red Dead, tak jej grafika bude ukážkou toho, čo dnešné konzoly dokážu. Spoločnosť tiež hľadá zamestnancov, ktorí by dokázali naprogramovať dynamický multiplayer pre hru s prvkami otvoreného sveta – to je vec, ktorá by sa hodila jednak pre nový western a jednak pre Midnight Club, keďže obe hry sa odohrávajú v otvorenom sveta a obe majú multiplayer. Ďalší ľudia budú mať na starosti dotiahnutie hrateľnosti do dokonalosti, vytvorenie prepracovanej AI, husto zaľudneného prostredia, a to všetko pre novú hru, ktorá má vyjsť pre Xbox One a PS4.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *