Špekulácia: Rockstar pripravuje remake Red Dead Redemption s kopou noviniek

To, že Rockstar po objave mikrotransakcií už nikdy neprinesie singleplayerové DLC takých rozmerov ako boli Episodes from Liberty City, nikoho neprekvapí. Ale že by sa Rockstar chystal prerobiť legendárny western?

Nová špekulácia naznačuje, že Rockstar chystá nielen remastrovať, ale prerobiť prvý diel Red Dead Redemption. Nová verzia hry by mala vyjsť po boku nových konzol, ale zahráme si ju aj na Xbox One a PS4. Rovnako tak sa objavila špekulácia o vydaní pre PC, kde by tým pádom vyšla na 10. výročie. Čiže by šlo o podobný scenár ako pri mobilných verziách GTA.

Red Dead Redemption 4K
Red Dead Redemption podporuje 4K na Xbox One X

Zaujímavosťou je aj, že hra má priniesť viacero vylepšení, možností a noviniek z Red Dead Redemption 2. Zahŕňať by to to teda mohlo aj nové a vylepšené minihry ako napr. Poker alebo vylepšený systém reputácie. Rovnako by hra mala mať väčšiu mapu. Keďže prvý diel sa odohráva niekoľko rokov po minuloročnej dvojke, dabér Johna Marstona mal pre remake nahrať nové vety. Hra by tak mala viac odkazovať na Arthura z RDR2 a viac prepojiť príbehy týchto hier.

V súvislosti s vydaním na 10. výročie vraj Rockstar presunul časť tímu Red Dead Online na vývoj remaku, len aby stihol termín, aj keď nemožno vylúčiť vydanie začiatkom roka 2021. Toto môže podložiť aj skutočnosť, že na rozdiel od GTA Online, Red Dead má slabú podporu zo strany Rockstaru.

Red Dead Redemption 4K
Red Dead Redemption vyzerá úchvatne aj na Xbox One X s podporou 4K

via ComicBook

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *