Takto vyzerali zrušené inteligentné hodinky Xbox Watch

Xbox Watch Icon
Keď som si pred dvomi rokmi kúpil svoje Huawei Watch, jednou z prvých vecí, ktoré mi vtedy zišli na um, bolo ich využitie na šport. To, že sa odvtedy moja fitness aktivita nijak zásadne nezmenila a že skôr mi počítajú denne prejdené kroky, je už druhá vec, no premýšľal som, aké by to bolo, keby som za svoje športové výkony vedel získavať Xbox achievementy.

Pre mňa ako hráča by išlo o celkom fajn motiváciu a čuduj sa svete, v paralelnom vesmíre možno moje druhé ja naozaj cvičí so „zelenými“ hodinkami. Totiž, ako sa práve ukázalo, Microsoft vyvíjal Xbox Watch inteligentné hodinky. Tie podľa všetkého vyvijala Microsoftom odkúpená Nokia, z marketingových dôvodov sme však na nich uvideli logo Xbox.

Hodinky mali byť vo vývoji údajne už v roku 2013, čiže celé dva roky pred uvedením populárnych Apple Watch, o ktorých sa už pár rokov predtým špekulovalo. Na fotkách môžeme vidieť, že smartky mali mať 1,5-palcový displej s neznámym rozlíšením a dokonca mali mať vymeniteľné remienky. Vďaka senzorom na zadnej strane môžeme usúdiť, že hodinky merali krvný tep a pravdepodobne aj kroky, čiže robili to isté, čo mnohé ďalšie inteligentné hodinky.

Zaujímavé je, že disponujú magnetickým konektorom pre nabíjanie a presun dát. Vzhľadom k prepojeniu s logom Xbox by sme mohli špekulovať, že hodinky mali byť súčasťou Xbox Fitness programu, ktorý skončil tento rok pred letom. Takže by sme mohli za svoje úspechy naozaj získavať achievementy!

via SuomiMobiili.fi

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *