LEGO Dimensions ukazujú Simpsonovcov

Lego Dimensions

LEGO Dimensions je hra, ktorú si užijú fanúšikovia mnohých obľúbených značiek. Pre mňa osobne to sú dve značky, Simpsonovci a Portal, ktorý bude predávaný ale ako doplnok k základnej hre. Lenže aj základná hra má čo ponúknuť a Homer Simpson bude patriť medzi základné postavičky v LEGO Dimensions Starter Pack, keďže táto sada bude obsahovať levely The Simpsons a Midway Arcade, pre lepší štart do novej kockatej hry. V prvom leveli môžeme preskúmavať kockovaný Springfield, v ktorom nájdeme nových nepriateľov – Jokera, Lorda Businesa a zloduchov Lorda Vortecha, ktorí napadli Springfield a vytvorili v ňom chaos. Simpsonovci však budú v predaji aj ako samostatné sady, The Simpsons Level Pack s figurkou Homera Simpsona a dva balíčky The Simpsons Fun Pack, ktoré ponúkajú figurky Barta a šášu Krustyho.

LEGO Dimensions

Inou zaujímavosťou bude Midway Arcade, kde budú Batman, Gandalf a Wyldstyle žiť v niektorých obľúbených retro hrách ako bol Defender, Super Sprint alebo Robotron. Po boku tejto sady bude k dispozícii samostatná sada Midway Arcade Gamer Level Pack s figurkou retro hráča a 20 arkádovými hrami. Mimochodom, LEGO Dimensions vychádza 29. septembra.

Osobne sa potom teším na dodatok v podobe Portalu – ruku na srdce, veľa hráčov, ktorí hrali prvé dva diely, by privítali Portal 3 s veľkou náručou a tak máme teraz možnosť vrátiť sa do Aperture Science v trochu odlišnej podobe. Tiež si myslím, že LEGO hra môže byť ďalšou predzvesťou toho, že Valve sa chce venovať sérii naďalej, narozdiel od Half Life 3. Náznakov existuje viacero, predsa len vyšiel Portal Pinball a Valve použilo práve prostredie Aperture Science ako tech demo pre virtuálnu realitu od HTC.

LEGO Dimensions

LEGO Dimensions

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *