LEGO DC Super Heroes Mighty Micros je dostupné zadarmo pre Windows 10

LEGO DC Comics Super Heroes Mighty Micros

Do tretice tu máme ďalšie LEGO oznámenie. Tentoraz však hovoríme o hre, ktorá je dostupná na stiahnutie hneď teraz a navyše zadarmo pre Windows 10.

LEGO DC Super Heroes Mighty Micros je v podstate taký spin-off k hlavnej hre pre konzoly. Nová minihra sa však dá narozdiel od základnej hrať zadarmo a je dsotupná pre počítače aj telefóny so systémom Windows 10. Určená hlavne pre vekovú kategóriu od 5 do 12 rokov, poskytuje dostatok zábavy vďaka možnosti hrať za svojho obľúbeného superhrdinu alebo zloducha a plniť misie. Celá hra je postavená na tom, že si príbeh tvoríte sami vďaka Mission Control a v kombinácii s cutscénami si tak vytvárate vlastný príbeh, skoro ako v Minecrafte. Ibaže tu máte predefinované postavy, lokality a tak podobne. Prechádzaním hry sa odomykajú nové postavičky, prostredia a dokonca aj príbehy pre dejovú líniu. No a v neposlednom rade je tu možnosť upgradovať svoju skrýšu.

LEGO® DC Mighty Micros
LEGO® DC Mighty Micros
Developer: LEGO SYSTEM AS
Price: Free

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *