Stormtrooperom chýba príbeh v Star Wars Battlefront

Stormtrooper Finn

Čo robia stormtrooperi vo voľnom čase? Očividne hrajú Battlefront. Teda aspoň John Boyega, ktorý v poslednom filme stvárnil stormtroopera Finna. Najnovšia hra z univerza Star Wars ho baví, ale aj on v nej vidí priestor pre zlepšenie. Chýba mu napríklad singleplayerová kampaň. Miesto nej sa v Battlefronte totiž nachádzajú len misie inšpirované scénami z filmov a slúžia skôr ako taký tutorial a tréning, podobne ako v Rainbow Six Siege.

Svoje návrhy pre zlepšenie popísal na Twitteri. Začal samozrejme otázkou: „Dočkajú sa fanúšikovia plnohodnotného offline príbehu? Je to ďaleko zábavnejší spôsob, ako sa naučiť ovládať hru.“ Na to EA zareagovala otázkou, či už hral SP misie. Tie sú podľa Boyegu skvelé, ale nedokážu nahradiť ten pocit, ktorý má človek pri hraní príbehovej kampane. To by sa mohlo zmeniť v budúcich dieloch. Minimálne v tom najbližšom, na ktorom pracuje ex-scenáristka Uncharted a ktorý by mohol fungovať ako taký open-world.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *