Uvidíme pokračovanie Red Dead Redemption už tento rok?

Red Dead Redemption

Už dlhšiu dobu sa špekuluje, že na TakeTwo by mohlo na E3 predstaviť pokračovanie megahitu Red Dead Redemption. Je však treba pripomenúť, že podobné správy sa objavili už pred rokom, no vtedy k ničomu takému nedošlo, veď to sami veľmi dobre viete. Každopádne sa teraz špekulácie objavili znovu a v určitých bodoch sa zhodujú. Podľa anonymného zdroja by sa hra mala volať Red Dead Redemption 2: Legends of the West a hra by mala ponúknuť minimálne dve hrateľné postavy a taktiež môžeme očakávať novú mapu. Okrem toho by sme mohli očakávať graficky vylepšenú HD verziu pôvodnej hry na Xbox One a k tomuto tvrdeniu nám celkom lahodí názov Red Dead Remastered. Na druhú stranu je podľa všetkého v príprave spätná kompatibilita pre prvý diel a tak je otázne, či by remaster mal zmysel. Teda možno má, ale zrejme sa tak stane len v prípade, že by pôvodná hra nebežala tak, ako by si Rockstar predstavoval, No veď uvidíme.

No a ešte celkom diskutabilne znie údajný názov hry. Redemption bol totiž druhým dielom série Red Dead a tak je pravdivosť správy otázna. Oveľa pravdepodobnejšie totiť znie možnosť, že by sa hra volala napríklad Red Dead Revolution, Requiem alebo nejak podobne.

via Xboxweb

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *