Streamer Snoop Dogg: Ragequit už po 14 minútach!

Snoop Dogg

A nechal stream bežať ešte ďaľších 7 hodín potom.

Stalo sa tak, keď na platforme Twitch streamoval športovú hru Madden NFL 21, teda americký futbal, zo svojho Xboxu. Približne v 14. minúte streamu dostal touchdown, načo začal nadávať a od nervov hru vypol. Ragequit jak sv**a.

Avšak, v návale emócií si Snoop Dogg Lion neuvedomil, že nevypol svôj stream, ktorý bežal ďalej. Na obrazovke bola celý čas prázdna stolička a v pozadí bolo počuť hudbu, ktorú si rapper púšťal. A fanúšikovia a sledujúci to milovali. Pravidelne máva raper na svojom kanáli len niekoľko tisícok sledujúcich, ale táto udalosť mu pozbierala viac ako 100 000 divákov. Ku koncu streamu bolo vidieť Snoop Dogga, ako sa prechádza pred kamerou v mikine, kedy si uvedomil, že zabudol vypnúť stream. Naneštastie, záznam je už z platformy odstránený, no ľudia ho samozrejme stihli stiahnuť a nejaké útržky zo streamu kolujú po internete.

Hidan-kun

Moje meno je Michal, som z Bratislavy Hráčom som už od svojich 12 no vždy som mal doma len počítač, vďaka čomu vyzerá môj Steam, Origin a Uplay tak, ako ženské šatníky. Konzolu som mal donedávna len jednu a to PSP, teraz mám Xbox One S. Nemám uprednostnený žáner hier, ale priznám sa, že strategické, tower defense a turn-based hry sú pre mňa veľmi náročné a veľakrát som to s nimi vzdal. Počúvam prevažne metal a rock.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. r píše:

    snoop dogg = americké hovno.

    • Hidan-kun píše:

      Ďakujem za názor. Ale je to tiež Xboxer ako my všetci. Netvrdím, že musíš mať jeho tvorbu rád, ja ju tiež nepoznám a rap mi nič nehovorí. Ale príde mi ako fajn človek, keď som niekedy videl interview čo s ním bolo, vždy bol milý a vtipný. Takže si myslím, že je nemiestne mu nadávať. Dá sa kritizovať jeho tvorba, dokonca aj jeho osoba, ale myslím si, že takýto komentár viac vypovedá viac o autorovi 🙂

  2. Jogurtik píše:

    Snoop Dogg je věrný fanoušek Xboxu 😀 Dříve vyhrožoval pro Microsoftu, že dokud neopraví Xbox Live tak odejde ke konkurenci PlayStationu – nakonec k tomu nedošlo – buď Microsoft kvůli Snoop Dogg opravily do 24hodin. Dostal dárek lednici Xbox Series X – já docela závidím. Nečekal jsem si, že bude naštvanej a díky marihuany sníží účinek ke vztekání 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *