Takto vyzerá menu Štart na HoloLens

HoloLens Start Menu

Štart. Menu, bez ktorého si väčšina poriadne nevie predstaviť Windows. Vo Windows 8-čke dostalo toto menu úplne nový vzhľad a bol celkom kritizovaný, pretože to bola výrazná zmena z niečoho, čo tu bolo už od Windows 95. Microsoft si však vzal príklad, že by so zmenami treba prichádzať pomalšie a aj preto už Windows 10 ponúka tradičnejší vzhľad obohatený o dlaždice. Ale! Nie všade vyzerá Štart tak isto, veď na telefónoch by bol nepraktický. A rovnako nepraktický by bol zrejme aj na HoloLens, preto tam vyzerá menu inak a viac sa podobá na to z telefónov alebo Windows 8-čky, než na typické desktopové rozhranie. No veď vo videu nižšie uvidíte sami:

Zároveň môžete vidieť aj ako bude vyzerať spúšťanie tradičných ne-hologramových aplikácií. Tie sa budú otvárať vo virtuálnych oknách, ktoré sa dajú resiznúť, vypnúť a tak podobne.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *