Hitman: Marakesh dostane dátum vydania už budúci týždeň!

Hitman Logo

Tento mesiac je Square až podozrivo ticho o pripravovanej tretej epizóde Hitmana a je tak možné, že tretia epizóda nestihne plánované májové vydanie. Alebo stihne? Je to diskutabilné, keďže Io Interactive oznámi dátum vydania epizódy v priebehu budúceho týždňa a do konca mesiaca tak ostáva len pár dní. Medzitým Square Enix, čo je vydavateľ hry, tvrdí, že HITMAN: Marakesh sa bude dať hrať na E3 2016, čo znamená, že epizóda vyjde ešte pred konferenciou. To by bolo fajn, keďže by sme si tretiu epizódu radi zahrali, ale zas veríme, že tvorcovia potrebujú dostatok času na to, aby priniesli kvalitný zážitok. Paríž tomu síce nenasvedčoval a mali sme pochybnosti, zato Sapienza bola fakt vydarená.

Na E3 2016 potom Square Enix odhalí viac o budúcich epizódach a zrejme aj o full vydaní, ktoré je naplánované na začiatok roka 2017. Základný HITMAN bude pozostávať zo 7 epizód, v ktorých agent 47 zamieri do Thajska, Japonska a aj do USA, kde sa budú zrejme odohrávať dve epizódy. Alebo uvidíme ešte jednu, zatiaľ neodhalenú lokalitu? Uvidíme. V priebehu leta potom vyjde ešte jeden špeciálny kontrakt, hráči budú musieť zabiť amerického herca Garyho Buseya.

HITMAN Marrakesh

Inak ak ide o postupné vydávanie epizód, tak to nie je preto, že by boli vývojári leniví. Len to trvá dlho a tvorcovia získajú veľa priestoru na to, aby sa vedeli plnohodnotne sústrediť na dokončenie jednotlivých kapitol hry. Že to nie sú len kecy, o tom vás presvedčí aj prvý trailer, v ktorom vyzeral Paríž úplne inak a laboratórium v Sapienze bolo oveľa komplexnejšie. Po vydaní Marakesha zverejníme komplexné porovnanie prvého traileru a doposiaľ vydaných epizód. Už teraz vieme, že to bude zaujímavé čítanie 🙂

Inak keď už sme pri E3 a Square Enix, tak bleskovo zhrnieme, čo možno očakávať. Určite sa tu objaví Deus Ex: Makind Divided, ktorý sa bude odohrávať vo futuristickej Prahe a Dubaji. Ďalej si tu hráči budú môcť vyskúšať obsah nového DLC Land Mech Assault pre Just Cause 3, piate pokračovanie obľúbenej RPG Star Ocean: Integrity and Faithlessness a tiež sa tu bude dať hrať JRPG I Am Setsuna. K novinkám bude patriť The Turing TestBLACK The Fall odohrávajúca sa v ére komunizmu.

A čo je najzaujímavejšie, Square Enix má pripravené veľké správy o Tomb Raider. Súvisia s filmom, vydaním RoTR na PS4 alebo sa nebodaj dočkáme oznámenia nového dielu?

Deus Ex

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *