Square Enix hľadá nového majiteľa IO Interactive, má však podmienku: HITMAN musí pokračovať

Odpoveď na to, prečo sme dlho nepočuli nič o druhej sezóne HITMAN-a, sme získali pred pár týždňami, keď sa objavili správy, že Square Enix rozviazalo spoluprácu s IO Interactive, tvorcami tejto hry.

Square Enix preto dnes hľadá nových investorov, ktorí by si pod svoje krídla vzali IO Interactive. Má to však jednu podmienku. Square od nového majiteľa požaduje, aby pokračoval so sériou HITMAN. Súčasný diel je totiž epizodický a jeho prvá sezóna mala veľmi otvorený koniec. Scenár hry je k tomu všetkému dokončený minimálne na ďalšie dve sezóny, ktoré by mali vychádzať v roku 2018.

Hitman Landslide

Rovnako tak Square Enix požaduje, aby bol nový majiteľ schopný zabezpečiť, že IO Interactive bude vydávať aj ďalšie skvelé hry, za ktorými stojí dánske štúdio. V minulosti vyvíjalo aj hry Mini Ninjas, Freedom Fighters a Kane & Lynch. Square Enix tak chce, aby IO Interactive pracovalo aj na ďalších hrách, za ktorými štúdio IO Interactive stojí.

Čo sa predajov a popularity týka, tak súčasný Hitman sa teší vysokým hodnoteniam aj popularite u svojho cieľového publika. Square Enix však štúdio predáva kvôli potrebe investovať do vývoja ďalších hier – Final Fantasy VII a Kingdom Hearts 3.

HITMAN Episode 4 Thailand

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *