Tretí Elusive Target pre Hitmana už zajtra

HITMAN Elusive Target 3

Človek by povedal, že sa ďalší Elusive Target bude odohrávať v Marakeshi, ale nie je to tak. Io Interactive totiž na tento týždeň naplánovalo ďalší jednorázový kontrakt, ktorý nesie názov The Prince. Ten sa, podľa teaseru, odohráva najmä na cintoríne a je tu teda možnosť zjednodušiť si ho tým, že svoju obeť odstrelíte sniperkou z kostolnej veže, podobne ako si to vyžadoval jeden achievement v misii World of Tomorrow (teda aspoň myslím). Prekvapivo, nový kontrakt sa nebude konať cez víkend, ale bude spustený už zajtra o 15:00 a budete mať 72 hodín (tri dni) na to, aby ste svoju obeť zabili. No a samozrejme, pretože je to Elusive Target, máte len jeden pokus.

Mimochodom, recenziu Marakesha prinesieme v dohľadnej dobe, ale najprv vás čaká niečo iné. Do istej miery za to môže aj obtiažnosť, Marakesh mi totiž prišiel oveľa ťažší než predošlé dve epizódy.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *